dev.net.ua

Українська Спільнота Розробникiв

Ласкаво просимо до dev.net.ua Увійти | Приєднатися | Допомога | Увійти Live ID
в Пошук

Заходьте! Не пожалієте! :)

Останнє повідомлення 11-12-2006, 7:02 від Alexander S. Manenko. 5 відповіді.
Сортувати: Попереднє Наступне
  •  11-12-2006, 5:23 1180

Заходьте! Не пожалієте! :)

Ось я розпочав з командою написання одного проекту на МФЦ. На протязі трьох тижнів я повністю розібрав МФЦ! - Код трохи жахливий але
    детальніше його зрозумівши складаєтся враження що я ніби його й знав! Та даний проект включає в себе OpenGL (необхідна складова) та мені трохи важко побудувати клас сцени та проініціалізувати його. Якщо хтось писав щось подібне - то допоможіть в розробці самої простої сцени(типу шахова дошка)!

•  11-12-2006, 5:45 1184 у відповідь на 1180

Re: Заходьте! Не пожалієте! :)

Shilnet:
    Ось я розпочав з командою написання одного проекту на МФЦ. На протязі трьох тижнів я повністю розібрав МФЦ! - Код трохи жахливий але
    детальніше його зрозумівши складаєтся враження що я ніби його й знав! Та даний проект включає в себе OpenGL (необхідна складова) та мені трохи важко побудувати клас сцени та проініціалізувати його. Якщо хтось писав щось подібне - то допоможіть в розробці самої простої сцени(типу шахова дошка)!

А можно уточнить вопрос?

P.S. А какое отношение OpenGL имеет к форуму MFC?

-- А вы верите в Деда Мороза?
    -- Да, я верю что он принесет баланс в Силу.
  •  11-12-2006, 6:10 1188 у відповідь на 1184

Alexander S. Manenko:

Shilnet:

А можно уточнить вопрос?

Дуже просто - мені потрібно це все вищенаписане інтегрувати в МФЦ! Зможете допомогти?!
  •  11-12-2006, 6:15 1190 у відповідь на 1188

А какой смысл использовать настолько устаревшую технологию? Такие задачи сегодня решаются с помощью WPF. Я бы потихоньку начал забывать о существовании MFC.

З повагою,
    Віктор Шатохін [MSFT]

Ця інформація надається на умовах «як є», без надання будь-яких гарантій і прав. Використовуючи цю інформацію, ви погоджуєтесь з тим, що (і) Майкрософт не несе відповідальності за використання вами цієї інформації й (іі) ви берете на себе весь ризик, пов’язаний з використанням цієї інформації.
  •  11-12-2006, 6:52 1193 у відповідь на 1190

Віктор Шатохін:

А какой смысл использовать настолько устаревшую технологию? Такие задачи сегодня решаются с помощью WPF. Я бы потихоньку начал забывать о существовании MFC.

Наприклад:

1) Відсутність нормальної локалізації. Порівнючи що ми мали для Asp.Net 2.0, і що ми маємо для WPF, це аж ні як неможна назвати "продуманой" ((С) Серегей Байдачный) системою. Можливо коли буде підтримка студією - можливо. А CSV? "Назад в Будещее. Часть vNext".

2) Потреба написання unmanaged код наприклад для реалізації Bitmap Effect. Тобто не unmanaged, а реалізацію COM інтрефесів, теоретично можно цей BimapEffect написати і на менеджед. Але СOM?

Можу навести ще. Але інші доведеться первіряти, я все це дививився до релізу. Може щось змінилось.

MCPD(Web,Windows,Enterprise), MCTS (WPF, WCF)
  •  11-12-2006, 7:02 1194 у відповідь на 1188

Shilnet:
    Alexander S. Manenko:

Shilnet:

А можно уточнить вопрос?

Дуже просто - мені потрібно це все вищенаписане інтегрувати в МФЦ! Зможете допомогти?!

К сожалению до сих пор не понятна задача. Сейчас известно, что есть проект на мфц, что есть какой-то класс сцены, что используется OpenGL и что-то куда-то надо интегрировать.

-- А вы верите в Деда Мороза?
    -- Да, я верю что он принесет баланс в Силу.
Переглядати як новосний Блог RSS в XML