dev.net.ua

Українська Спільнота Розробникiв

Ласкаво просимо до dev.net.ua Увійти | Приєднатися | Допомога | Увійти Live ID
в Пошук

Нужна подсказка!

Останнє повідомлення 31-01-2007, 6:40 від Mike Chaliy. 4 відповіді.
Сортувати: Попереднє Наступне
  •  16-11-2006, 6:27 739

Нужна подсказка!

Всем привет! Поскажите какую написать прогу, что бы ее можно было использовать как портфолио.
  •  16-11-2006, 9:30 748 у відповідь на 739

Re: Нужна подсказка!

ASP.NET:
    Всем привет! Поскажите какую написать прогу, что бы ее можно было использовать как портфолио.

Хорошую....

С уважением, Вячеслав
  •  16-11-2006, 13:08 749 у відповідь на 748

Полезную!!! :)

А вообще: какой вопрос - такой и ответ.

Не ленимся, пишем развёрнутые вопросы...

Для какого портфолио?  WinForms, ASP.NET, Framework.NET ?

Лучше побыть дураком 5 минут, чем остаться им на всю жизнь ...
  •  31-01-2007, 5:34 2174 у відповідь на 739

Здравствуйте. Я недавно перешел на C#, до этого занимался делфой(чисто для себя писал проги). Теперь появилось желание занятся серьезными программами за которые платят деньги. На мой взгляд, нужно получить ,относительно, серьезный заказ и тут начинается замкнутый круг, чтоб получить заказ нужен опыт разработки проектов для "когото". Я сомниваюсь, что просто написать и выложить в инет. прогу, как портфолио, будет достаточно.

Сейчас это наш мир... мир электрона и переключателя, мир красоты скорости и передачи информации.
  •  31-01-2007, 6:40 2175 у відповідь на 2174

Вашу прогу ніхто ніколи не знайде, їх мільони. Більше того навіть якщо хотось знайде то це всеодно будть не ті люди які дають серйозні проекти. Мені кожен день пишуть усілякі прожектери, реально то сулять великі гроші, але після того як проект буде зроблено, то навіть частку в прибутку Smile, але теж в майбутньому. Але все це прожектерство. Намає сенсу на це куплятись.

Якщо досвіду мало, можна піти у будь яку велику компанію. Там є такі позиції як Junior Developer, або навіть курси. Також можна спробувати фріланс. Наприклад www.rentacoder.com. Принаймні я там починав.

Інакше кажучи портфоліо вам не допоможе, допоможе досвід. А з досвідом у вас автоматично з'явиться і портфоліо Smile.

MCPD(Web,Windows,Enterprise), MCTS (WPF, WCF)
Переглядати як новосний Блог RSS в XML