dev.net.ua

Українська Спільнота Розробникiв

Ласкаво просимо до dev.net.ua Увійти | Приєднатися | Допомога | Увійти Live ID
в Пошук

Using ReSharper

Останнє повідомлення 26-02-2007, 0:58 від slash. 4 відповіді.
Сортувати: Попереднє Наступне
  •  23-02-2007, 3:42 2432

Так як раніше трохи програмував на Java використовуючи IntellyJ IDEA, то зацікавився таким засобом, як ReSharper. Штука справді зручна і надає масу можливостей. Але дещо мене турбує. Обставина перша: повільніше працює, ніж стандартні засоби роботи з кодом VS. Навіть на невеликих проектах процес скану зборок створює коротку затримку при переключенні вікон з іншої аплікації у студію, що дещо нервує мене :). Обставина друга: викидає помилки. Десь за місяць щоденної роботи ReSharper викинув десь 9-10 помилок, що, як на мене, є багато. От і задався питанням доцільності використання. Буду радий почути ваші думки.

In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is.

•  23-02-2007, 4:24 2434 у відповідь на 2432

ReSharper предлагает много всего и разного - какие именно возможности вам были интересны - refactoring, syntax highlighting или что то другое? То, что студия подвисает, так в этом ничего удивительного нет, для того, чтобы все это делать, программе надо постоянно мониторить изменения и парсить код. Для того, чтобы пользоваться такими программами, надо ставить хорошее "железо" - памяти побольше.
    Thank you,
    Misha Zhutov
    http://submain.com - .NET Developer Tools
    Microsoft MVP
  •  23-02-2007, 6:42 2444 у відповідь на 2432

Oleksandr:

Так як раніше трохи програмував на Java використовуючи IntellyJ IDEA, то зацікавився таким засобом, як ReSharper. Штука справді зручна і надає масу можливостей. Але дещо мене турбує. Обставина перша: повільніше працює, ніж стандартні засоби роботи з кодом VS. Навіть на невеликих проектах процес скану зборок створює коротку затримку при переключенні вікон з іншої аплікації у студію, що дещо нервує мене :). Обставина друга: викидає помилки. Десь за місяць щоденної роботи ReSharper викинув десь 9-10 помилок, що, як на мене, є багато. От і задався питанням доцільності використання. Буду радий почути ваші думки.

Пользуемся, нравится. Вопрос в другом на сколько ошибки и время парсинга соответствует тем удобствам что приносит использование ReSharper. Я считаю что преимущества значительно превосходят, а на счет ошибок - у меня лично не так мног как вы писали, может еще в чем-то дело?Smile (лицензирование?Smile)

С уважением, Вячеслав
  •  24-02-2007, 7:11 2470 у відповідь на 2444

Можливості цікаві всі, а зручності справді приносить незрівнянно більші, ніж сама VS. Дуже подобається, от і думаю :). Пам'яті наче достатньо і з ліцензуванням все ОК. slash, але помилки у вас теж бувають, хоч і менше?

In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is.

•  26-02-2007, 0:58 2504 у відповідь на 2470

Oleksandr:

Можливості цікаві всі, а зручності справді приносить незрівнянно більші, ніж сама VS. Дуже подобається, от і думаю :). Пам'яті наче достатньо і з ліцензуванням все ОК. slash, але помилки у вас теж бувають, хоч і менше?

Да, Вы правы ошибки все же бываютEmbarrassed

С уважением, Вячеслав
    Помічено як:
Переглядати як новосний Блог RSS в XML