dev.net.ua

Українська Спільнота Розробникiв

Ласкаво просимо до dev.net.ua Увійти | Приєднатися | Допомога | Увійти Live ID
в Пошук

Як швидко перейти з С++ на С#

Останнє повідомлення 21-05-2007, 16:35 від akluch. 8 відповіді.
Сортувати: Попереднє Наступне
  •  21-01-2007, 15:56 2074

Як швидко перейти з С++ на С#

Порекомендуйте книги щоб швидко перейти з С++ на С#.
    Дякую.
  •  22-01-2007, 1:20 2076 у відповідь на 2074

Re: Як швидко перейти з С++ на С#

Рекомендую книгу Троелсена http://dev.net.ua/blogs/shatokhin/archive/2007/01/05/1773.aspx

Затем читаем Рихтера.

З повагою,
    Віктор Шатохін [MSFT]

Ця інформація надається на умовах «як є», без надання будь-яких гарантій і прав. Використовуючи цю інформацію, ви погоджуєтесь з тим, що (і) Майкрософт не несе відповідальності за використання вами цієї інформації й (іі) ви берете на себе весь ризик, пов’язаний з використанням цієї інформації.
  •  27-02-2007, 8:48 2518 у відповідь на 2074

А он вам надо? Под С++ можно писать такой же менеджируемый код. Правда есть подводные камни, но при использовании "по инструкции" все будет ок.
  •  27-02-2007, 9:25 2522 у відповідь на 2518

Во многих случаях действительно надо.

Прсто это разные инструенты, для рахных задач и разных темпов разработки =)

имхо ..

Лучше побыть дураком 5 минут, чем остаться им на всю жизнь ...
  •  28-02-2007, 11:16 2551 у відповідь на 2522

Я можу помилятися, але в мене скалась така думка, що весь С++ .NET починається і закінчується лише на встановлені "CLR support" в Project Property Page

Помічено як:
  •  28-02-2007, 13:48 2557 у відповідь на 2551

Пробовал писать на С++ под framework, пробовал еще под 1.1. Впечатлений хватило на всю жизнь:) Думаю это нужно в очень специфических ситуациях. Все заканчивается далеко не в настройках проекта. Лучше потратить время на изучение C#. С++ для framework это С++ с расширениями, imho это уже несколько другой язык.

-- Dmitry Peleshenko --
  •  01-03-2007, 0:12 2561 у відповідь на 2551

N_e_o:
    Я можу помилятися, але в мене скалась така думка, що весь С++ .NET починається і закінчується лише на встановлені "CLR support" в Project Property Page
    Ох если бы все было так просто... :)
    Код С++/CLI существено отличается от чистого С++ не только наличием новых директив, но и самой логикой построения (одни финализаторы чего стоят :) )
  •  01-03-2007, 0:16 2562 у відповідь на 2557

Dmitry Peleshenko:
    Пробовал писать на С++ под framework, пробовал еще под 1.1. Впечатлений хватило на всю жизнь:)
    Начиная с VS2005 он С++ для .Net изменился, я бы сказал до неузноваемости. Я когда его изучал был в шоке увидев чисто паскальный оператор указателя "^" который тут называется хедером. Я уже не говорю про скриптовые стили написания цикла "for each"...

Короче... если нужны новые впечатления - милости просим к новому стилю.
  •  21-05-2007, 16:35 3170 у відповідь на 2074

Привіт,

Хотілося б ще дати таку пораду: намагайтесь підтримувати знання з unmanaged С++ і managed C# на однаково високому рівні. Зараз надзвичайно ціняться спеціалісти, що вміють писати на обох, особливо що стосується DllImport/PInvoke.

З повагою,

Aндрій Ключевський / Andriy Klyuchevskyy
    Microsoft Corp.
    View Andriy Klyuchevskyy's profile on LinkedIn

Ця інформація надається на умовах «як є», без надання будь-яких гарантій і прав. Використовуючи цю інформацію, ви погоджуєтесь з тим, що (і) Майкрософт не несе відповідальності за використання вами цієї інформації й (іі) ви берете на себе весь ризик, пов’язаний з використанням цієї інформації.
Переглядати як новосний Блог RSS в XML