dev.net.ua

Українська Спільнота Розробникiв

Ласкаво просимо до dev.net.ua Увійти | Приєднатися | Допомога | Увійти Live ID
в Пошук

Шукаю матеріали про MS продукти державною мовою

Останнє повідомлення 29-12-2007, 18:02 від Telesyk. 2 відповіді.
Сортувати: Попереднє Наступне
  •  23-11-2007, 5:37 4737

Шукаю матеріали про MS продукти державною мовою

Доброго дня

У ході написання дипломної роботи виникла потреба аргументувати вибір засобів розробки на корсить SQL Server 2005 та VWD. Звісно ж Expert версій.

Тому край необхідні матеріали про переваги вищеозначених продуктів. Був на укр/ сайті Майкрософту, там лише посилання на англійський та россійський сайт. Перекладати самому дуже ліньки :-) (є бажання більше часу використати на розобку ПЗ)/

Тому буду вдячний за будь-яку "воду" яку можна буде налити до диплому.

Дякую.

З повагою, cleg
  •  30-11-2007, 4:22 4820 у відповідь на 4737

Re: Шукаю матеріали про MS продукти державною мовою

Украинизированных материалов по интерисующей Вас теме нет, лучше напишите диплом на Английском языке :-) (Во всех ВУЗах Украины можно писать на Англ языке) :-)
  •  29-12-2007, 18:02 5045 у відповідь на 4737

Re: Шукаю матеріали про MS продукти державною мовою

Николай:
    Украинизированных материалов по интерисующей Вас теме нет, лучше напишите диплом на Английском языке :-) (Во всех ВУЗах Украины можно писать на Англ языке) :-)

Нехай краще англійці пишуть в себе українською. Smile

clegger, нажаль — це реальна проблема. Я б сам із задоволенням накупив би собі технічної літератури рідною мовою, але її чомусь майже немає. Мені не зовсім зрозуміла природа цієї проблеми, бо в казки, що це наче не рентабельно, я не вірю, мені взагалі здається, що це ще рентабільніше, що друкувати книжки россійською, або взагалі купувати/продавати россійський друк.

Переглядати як новосний Блог RSS в XML