Привіт.
Я впринципі більш горизонтальними танцями з WPF займаюсь (: , а Silverlight з ним спільного має лиш кзамл і назви контролів ( реалізовані вони по іншому ). Та всерівно - цікаво ..
Щодо твоєї трабли.
ScrollViewer має таку чудову пропертю як ScrollableHeight яка вказує на скільки його можна проскролити по вертикалі і метод ScrollToVerticalOffset(double offset) який "наказує" скролим до offset.
Я елементи в лоаді докидав, а після того викликав той метод - і ... нічого. Як виявилось одразу після того як збільшили розмір чайлда, ScrollViewer нічого про це "не знає" (зовсім на WPF не схоже). Та якщо викликати UpdateLayout(), то він ніжно про зміни повідомить.
В результаті отримаєм:
scroll.UpdateLayout();
scroll.ScrollToVerticalOffset( scroll.ScrollableHeight );
і все гарно.
PS: можливо є гарніше рішення, з цікавістю подивлюсь, я з Silverlight'том грався лиш для ознайомлення. Як і з цікавістю послухаю проте як там реалізований апдейт лаяута .
PSS: щодо твого підпису, в українській мові перед "і" кома не ставиться там де ти її притулив, без образ, но в школі вчителька соловїної потужна була. Правила не цитуватиму - був затятим трієчником з мови ): .
http://rredcat.blogspot.com/