dev.net.ua

Українська Спільнота Розробникiв

Ласкаво просимо до dev.net.ua Увійти | Приєднатися | Допомога | Увійти Live ID
в Пошук

Не працює IntellSence

Останнє повідомлення 01-05-2008, 14:55 від PomAH4uK. 3 відповіді.
Сортувати: Попереднє Наступне
  •  10-04-2008, 5:16 5868

Не працює IntellSence

Чи бувало у вас так, що в коді помилок немає, а IntellSence на змінну на викидає список методів? Якщо дописувати код руками, то все працює.
    Помічено як:
  •  11-04-2008, 13:43 5880 у відповідь на 5868

Re: Не працює IntellSence

Яка версія Visual Studio? Який проект (С#/C++/VB)?
    Aндрій Ключевський / Andriy Klyuchevskyy
    Microsoft Corp.
    View Andriy Klyuchevskyy's profile on LinkedIn

Ця інформація надається на умовах «як є», без надання будь-яких гарантій і прав. Використовуючи цю інформацію, ви погоджуєтесь з тим, що (і) Майкрософт не несе відповідальності за використання вами цієї інформації й (іі) ви берете на себе весь ризик, пов’язаний з використанням цієї інформації.
  •  14-04-2008, 4:44 5886 у відповідь на 5880

VS 2008 C++
  •  01-05-2008, 14:55 5985 у відповідь на 5868

Dennys:
    Чи бувало у вас так, що в коді помилок немає, а IntellSence на змінну на викидає список методів? Якщо дописувати код руками, то все працює.

Бувало в мене таке декілька разів(у С# правда не памятаю чи в ВС2005 чи в 2008), але це тривало не довго я це якось виправив,нажаль не памятаю як:) А от те що ця штука пропадала коли я Web.config виправляв в 2005,то це добре запамяталось, але так і не знаю в чому була причина:(

І ще одне можу сказати, може дійсно жорсткий прікол. Але в мене таке бувало що ніби в ВС2005 невеличка така чорна цятка появлялась посеред екрану, хоча я звінсо не відкидаю що це була пляма на моніторі, але але:)

Я студент, і не відмінник, тому мої слова сприймайте з усмішкою, за базар не відповідаю:))
Переглядати як новосний Блог RSS в XML